Skip to main content
  • "A total commitment to quality exists at every level of our services."

  • ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗ BUSINESS CONCEPT A.E.!

    Αποστολή μας η ανάπτυξη της επιχείρησής σας

Business Concept A.E.
Η Business Concept Α.Ε., από το 2003, παρέχει υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες σε Ιδιωτικές Ελληνικές και Πολυεθνικές επιχειρήσεις, καθώς και σε Οργανισμούς του Δημοσίου ή Ιδιωτικού Τομέα και λειτουργεί με γνώμονα τη μοναδικότητα του κάθε πελάτη και την ιδιαιτερότητα των διαδικασιών του.

Νέος Αναπτυξιακός Νόμος «Ελλάδα - Ισχυρή Ανάπτυξη»

Ο νέος Αναπτυξιακός Νόμος «Ελλάδα - Ισχυρή Ανάπτυξη» είναι ένας θεμελιώδης οικονομικός & κοινωνικός μετασχηματισμός, που επιδρά στην οικονομική δραστηριότητα, στις τεχνολογίες, αλλά και τους θεσμούς.

ΕΣΠΑ 2021-2027 (Εταιρικό Σύμφωνο Περιφερειακής Ανάπτυξης)

Το ΕΣΠΑ (Εταιρικό Σύμφωνο για το πλαίσιο ανάπτυξης) αποτελεί το βασικό στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη της χώρας με τη συνδρομή σημαντικών πόρων που προέρχονται από τα Ευρωπαϊκά Επενδυτικά Ταμεία.

Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ)

Το Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας είναι διαφορετικό, σε σχέση με οποιαδήποτε ευρωπαϊκή πρωτοβουλία του παρελθόντος και συνιστά μία ιστορική ευκαιρία για την Ελλάδα, η οποία πρέπει να αξιοποιηθεί στο μέγιστο.

Στρατηγικές Επενδύσεις

Νέο ευνοϊκό νομοσχέδιο για τις στρατηγικές επενδύσεις με βελτίωση του επενδυτικού περιβάλλοντος μέσω επιτάχυνσης διαδικασιών και νέων μορφών ενισχύσεων.

Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

Αποτελεί έναν οδικό χάρτη για την αναδιάρθρωση του παραγωγικού προτύπου των περιοχών μετάβασης και την κάλυψη των ελλειμμάτων τους.

Νέα εποχή για τη χώρα μας και τις επιχειρήσεις

Με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς και προσαρμόζεται στις ανάγκες των καιρών!

Αξιοποιώντας την ψηφιακή επανάσταση και την πράσινη οικονομία προσανατολίζεται, πλέον, στην εξωστρέφεια, στην τεχνολογία και τις εξαγωγές.

Το 2022 αλλά και τα επόμενα χρόνια αναμένεται ισχυρή και βιώσιμη ανάπτυξη, με διάρκεια σε βάθος χρόνου, τα οφέλη της οποίας διαχέονται στο κράτος, στις επιχειρήσεις και στους πολίτες.

Η νέα εποχή χαρακτηρίζεται από τη στροφή προς ένα οικονομικό μοντέλο που θα είναι πιο εξωστρεφές, ανταγωνιστικό και πράσινο, προς ένα κράτος πιο αποτελεσματικό, με λιγότερη γραφειοκρατία, ψηφιακά αναβαθμισμένο και ένα ανθεκτικότερο δίκτυο προστασίας για την κοινωνία.

Η Ελλάδα, έχοντας διαθέσιμα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία, με αιχμή τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο «Ελλάδα - Ισχυρή ανάπτυξη», το Ταμείο Ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ 2021-2027, είναι έτοιμη για τη μετάβαση σε μία νέα εποχή, που θα χαρακτηρίζεται από οικονομική αποτελεσματικότητα αλλά και κοινωνική δικαιοσύνη.

Η Φιλοσοφία μας

Εμπειρία

Την εταιρεία μας στελεχώνουν εξειδικευμένοι επιστήμονες με άρτια κατάρτιση και βαθιά γνώση των επιχειρηματικών λειτουργιών. Η μεγάλη μας εμπειρία είναι η καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία και του δικού σας project.

Επαγγελματισμός

Σκοπός της εταιρείας είναι να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της μέσω στενής συνεργασίας μαζί τους, η οποία να καταλήγει στη λύση που αρμόζει στα μοναδικά χαρακτηριστικά της εταιρικής τους ταυτότητας.

Συνέπεια

Είμαστε κοντά στις επιχειρήσεις για να κάνουν ρεαλιστικές και αποδοτικές επενδύσεις, να αναπτύξουν την παραγωγικότητά τους να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να αυξήσουν την κερδοφορία τους.

Ο κόσμος των επιχειρήσεων αλλάζει

Εν μέσω των ραγδαίων εξελίξεων που μεταμορφώνουν την Ελλάδα, οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να μείνουν θεατές!

Πρέπει να ακολουθήσουν! Να εκσυγχρονιστούν και να προσαρμοστούν στα δεδομένα της νέας ευρωπαϊκής πραγματικότητας. Να αναβαθμιστούν τεχνολογικά και να αξιοποιήσουν τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον και έχοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία.

Τα νέα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, με αιχμή τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο «Ελλάδα -Ισχυρή ανάπτυξη», το Ταμείο Ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ 2021-2027, είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να οδηγήσουν τις επιχειρήσεις στην πορεία τους προς το μέλλον!

Δέσμευση για ποιότητα

"A total commitment to quality exists at every level of our services."

Σε ένα απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον που αλλάζει μέρα με τη μέρα, η δέσμευσή μας για ύψιστη ποιότητα σε κάθε παρεχόμενη υπηρεσία, μας οδηγεί σε εσάς που ονειρεύεστε το καλύτερο για την επιχείρηση σας. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, το motto μας.
01
ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
100%
02
ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΣΤΟΧΩΝ
100%
03
ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
100%
04
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
100%

Ας οραματιστούμε μαζί το αναπτυξιακό μέλλον της επιχείρησής σας!

Στη νέα πραγματικότητα, αντιμετωπίζουμε μαζί με τους πελάτες μας μοναδικές και σύνθετες επιχειρηματικές προκλήσεις με στόχο να ανταπεξέλθουμε με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο.

Εμείς, στη Business Concept A.E. αξιοποιώντας την μακροχρόνια, εξειδικευμένη εμπειρία μας και προσαρμοζόμενοι στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας και της οικονομίας, υποδεχόμαστε τη νέα εποχή και δίνουμε στην επιχείρησή σας την "ώθηση" που χρειάζεται για να αλλάξει επίπεδο!
Νέος Αναπτυξιακός Νόμος «Ελλάδα - Ισχυρή Ανάπτυξη»
Ο Νέος Αναπτυξιακός Νόμος 4887/2022 με προσαυξημένα ποσοστά ενισχύσεων στο σύνολο σχεδόν των Περιφερειών της χώρας, που έχει ήδη τεθεί σε ισχύ στις αρχές του 2022, προβλέποντας ενισχύσεις με ποσοστό έως και 75% για επενδυτικά σχέδια που δύναται να ενταχθούν στα ακόλουθα (13) καθεστώτα:

ΨΗΦΙΑΚΟΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΝΕΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ

Τελευταία Άρθρα

blog

Μεταποίηση – Εφοδιαστική Αλυσίδα - Ν. 4887/2022

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ (3292/Β/18.05.2023) που αφορά στην 2η προκήρυξη για το καθεστώς «Μεταποίηση - Εφοδιαστική Αλυ...
blog

Ενίσχυση Τουριστικών Επενδύσεων - Ν. 4887/2022

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ (3291/Β/18.05.2023) που αφορά στην 2η προκήρυξη για το καθεστώς «Ενίσχυση Τουριστικών Επενδύσ...
blog

Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

Η νέα Δράση του ΕΣΠΑ 2021-2027 αφορά στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, μέσω της δημιουργίας νέων πολύ μικρ...
BC

Χρησιμοποιούμε Cookies για μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης οπότε και ζητούμε την συναίνεσή σας.
Μάθετε περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου ή το Cookies Policy.

"A total commitment to quality exists at every level of our services."

Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτημα.

bc
Αναγεννήσεως 7-9 Κτίριο Β
143 42 Ν. Φιλαδέλφεια
+30 210 94 80 870
Αρ. ΓΕΜΗ: 007997101000
facebook youtube

© 2024 WebSite and Digital Marketing by EarthOnWire